مریم گلی، سیر، رزماری و نعناع، 4 ماده غذایی مقوی برای سلامت و تقویت مغز، ما در این مطلب قصد داریم شما را با 4 ماده غذایی آشنا کنیم که برای سلامت و تقویت مغز بسیار مفید هستند. با ما همراه باشید تا بیشتر با این مواد غذایی مقوی آشنا شوید.
مریم گلی:
مریم گلی میتواند حافظه شما را بهبود ببخشد. در دو مطالعه انجام شده، کپسول گیاه مریم گلی توانسته است عملکرد مغز افراد را بهبود ببخشد. سایر مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان میدهد که روغن ضروری و عصاره مریم گلی میتواند فعالیت آنزیمهایی که کار انتقال دهندههای عصبی را دچار اختلال میکنند را مسدود کند.
مریم گلی میتواند آنزیمهای مهمی که در مغز وجود دارد را تحریک نماید. زمانی که میخواهید از مکمل های حاوی مریم گلی استفاده کنید مراقب و هوشیار باشید. این مواد ممکن است برای افرادی که فشار خون بالا دارند خطرناک باشد زیرا مصرف آن باعث افزایش فشار خون میشود.
سیر:
به جرات میتوان گفت سیر یکی از مواد جادویی موجود در طبیعت است. اگر میخواهید به تومورهای کشنده مبتلا نشوید کافیست سیر بیشتری بخورید. چیزی که مطالعات در مورد سیر نشان میدهد این است که برخی از ترکیبات فعال خاص در سیر میتواند سلولهای سرطانی را بکشد.
هرچند نمیتوان به یک مطالعه بسنده کرد و از آن در زندگی روزمره استفاده نمود زیرا محققان در این مطالعات از مقدار زیادی سیر استفاده میکنند. با این وجود مصرف سیر میتواند اثرات امیدوار کننده ای بر روی مغز داشته باشد.
رزماری:
این ماده نیز میتواند برای بهبود حافظه شما مفید باشد. تحقیقات مختلفی بر روی رزماری انجام شده است. برخی از مطالعات انجام شده نشان میدهد که بوی روغن رزماری میتواند حافظه آینده نگر را در افراد بهبود ببخشد. حافظه اینده نگر توانایی به خاطرسپاری رویدادهای خاص و وظایفی است که در آینده رخ خواهد داد.
مطالعه ای، ۱۵۰ فرد بالای ۶۵ سال را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه، افراد به سه گروه تقسیم بندی شدند. یک گروه در اتاقی قرار گرفتند که بوی اسطوخودوس در آن وجود داشت، گروه دیگر در اتاقی با بوی رزماری و گروه سوم در اتاق بدون بو قرار گرفتند. محققان دریافتند که استشمام بوی رزماری می تواند حافظه آینده نگر را به همراه افزایش هوشیاری بهبود ببخشد.
نعناع:
نعناع درمان رایج برای حالت تهوع است. چای نعناع میتواند حافظه طولانی مدت را در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد. مطالعه انجام شده بر روی ۱۸۰ فردی که به سه گروه تقسیم شده بودند نتایج شگفت انگیزی داشت.
در این مطالعه، به یک گروه چای نعناع، گروه دیگر چای بابونه و گروه سوم آب داغ داده شد. بیست دقیقه بعد، عملکرد شناختی و حافظه شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت همچنین خلق وخوی آنها نیز بررسی شد. محققان دریافتند که مصرف چای نعناع میتواند حافظه طولانی مدت،حافظه و هوشیاری را افزایش دهد.
برگرفته از سایت مجله سلامت